Verkoopstyling

Diensten

Je woning verkoopklaar maken

Hoe krijg je de beste prijs voor jouw woning? Zorg dat kijkers verliefd worden. Maak je huis verkoopklaar. Heb je geen tijd om hier aandacht aan te besteden? Schakel Ont(t)roerendgoed Verkoopstyling in. Je krijgt meer bezichtigingen en hogere biedingen.

Verkoopstyling verdient zichzelf terug

Door verkoopstyling vallen potentiële kopers vanaf het eerste moment als een blok voor jouw huis. Je woning ziet eruit om door het ringetje te halen en de unieke details springen in het oog. Door aandacht aan de presentatie van je woning te besteden, sta je direct 1-0 voor. Geïnteresseerden willen het hebben en zetten daardoor hoger in.

Kleine aanpassing, groot effect

Kom ik met een auto vol spullen? Het antwoord is ‘nee’. Eerst bespreken we je wensen. Ik kijk naar de mogelijkheden van iedere ruimte en geef je advies. Ben je akkoord, dan ga ik aan de slag. Ik gebruik je eigen spullen. Overbodige items, ruimen we samen op. Iedere ruimte krijgt een functie. Het resultaat is verbluffend.

Bekijk hoeveel verschil verkoopstyling maakt

Hieronder zie je foto’s van projecten waar ik trots op ben.

Portfolio

Portfolio

Een klant aan het woord

Eigenaar Burg. Cleveringastraat ; We hadden zelf geen idee waar we moesten beginnen, maar met de hulp en tips van Simone is onze woning mooi gestyled op de foto gekomen.

Dit is misschien ook interessant voor jou

Opdrachtgevers kiezen verkoopstyling vaak in combinatie met fotografie en 2d/3d-animaties. Zo heb je 1 vaste contactpersoon die alles regelt.

Direct contact

Verkoopstyling werkt. Wil je dat ik jouw huis optimaal presenteer of heb je een vraag? Bel of mail nu. Je bereikt mij op 06 – 1501 4875 en Simone@ontroerendgoedverkoopstyling.nl.

Wil je dat ik contact met jou opneem? Vul de onderstaande velden in en klik op ‘Verzenden’.

Enthousiaste, Nauwkeurig werkende fotograaf met oog voor details! 100% inzet met 100% resultaat

Jos Kremer Makelaardij Steenhuis Zuidhorn