Over Simone

Over Simone

Over Simone

On(t)roerendgoed Verkoopstyling, dat ben ik, Simone Doornbos. Ik lever diensten die jouw woning of bedrijf in de spotlights zetten. Ga je met mij in zee, dan profiteer je van meer dan 10 jaar ervaring als fotograaf en verkoopstylist.

Passie voor fotografie en styling

Styliste in de dop. Dit omschrijft exact wie ik was als klein meisje. Ik was urenlang zoet met de inrichting van mijn kamertje. Kon onafgebroken meubels schuiven. En heb menig afgedankt kastje of bureau een nieuw leven gegeven. Later kwam daar de passie voor fotografie bij.

Een eigen bedrijf kan dat? In 2008 werd mijn hobby mijn beroep. Sindsdien heb ik al veel particulieren en bedrijven blij mogen maken.

Helpt jou je dromen te realiseren

Ik geloof dat eerste indrukken blijvend zijn. In een paar seconden bepalen we of iets aantrekkelijk is of niet. Zo werkt ons brein. Mijn doel is jouw woning of bedrijf goed voor de dag te laten komen zodat jij jouw dromen kan realiseren. Ik geniet van iedere dag en voer alle opdrachten met liefde en oog voor detail uit.

Dit kun je van mij verwachten

Zoek je een partner die oprecht betrokken is en met je meedenkt? Samen kijken we wat je nodig hebt. Daarna bespreken we hoe we de klus klaren en wat een geschikt moment is. Als we helder hebben wat ik doe en wat je zelf doet, dan ga ik aan de slag.

Tijdens mijn werk ben ik gefocust op het resultaat. Voor en na de opdracht heb ik altijd tijd om een praatje te maken als je dat fijn vindt.

Laat van je horen als je meer wilt weten

Je bereikt mij op 06 – 1501 4875 en Simone@ontroerendgoedverkoopstyling.nl.

Wil je dat ik contact met jou opneem? Vul het formulier in en klik op ‘Verzenden’.

Bedankt voor de prachtige foto's die je van ons huis gemaakt hebt. Vakwerk!

Sieger en Evelien Zuidhorn